Image
Sponsoren

Hieronder vindt u een overzicht van alle sponsoren van het TPs congres Gebitsslijtage 2019.

Dentalair is dé gespecialiseerde groothandel voor de tandheelkundige markt. Wij leveren al ruim 50 jaar dentale apparatuur, equipment en verbruiksmaterialen aan tandartsen, mondhygiënistepraktijken en poliklinieken voor kaakchirurgie. Zo hebben wij onze eigen Dentalbouw/projectafdeling, Interieurbouw, Dentaldigit, Dentalverhuur, technische dienst en service afdeling.

Workshop Mondfotografie en video op uw locatie: over camera’s, instellingen, protocollen, ergonomie en privacy.  Door ieder teamlid op dezelfde manier te laten fotograferen ontstaat er uniformiteit en rust in uw fotografie.   Met tips, KRT-/KRM-punten, documentatiemap en certificaat…..en na 2 maanden nazorg.

Henry Schein Dental is dé full service aanbieder van tandheelkundige verbruiksmaterialen, behandeleenheden, technische service en andere diensten. Naast het leveren van producten en diensten betekent Henry Schein veel meer voor haar klanten. Omdat we de juiste kennis en expertise in huis hebben, helpen wij u graag met het ondernemerschap in de praktijk. Zodat u als mondprofessional met plezier de beste zorg kunt blijven verlenen aan uw patiënten.

Kettenbach is van oudsher sterk in afdrukmaterialen voor tandheelkundige- en tandtechnische toepassingen. Denk hierbij aan de Additiesiliconen afdrukmaterialen en het bekende beet registratiemateriaal Futar D. Met de opkomst van digitale technieken investeert Kettenbach sinds een paar jaar in het ontwikkelen en produceren van nieuwe productlijnen.

dental bauer Nederland behoort tot de dental bauer Groep met vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Een familiebedrijf sinds 1983 met een grote ervaring en presentie op de markt. De activiteiten van dental bauer zijn in Nederland gestart in 2012. Momenteel werken we in Nederland met een team van 17 personen als leverancier van equipment, technische service en verbruiksmaterialen. Onze grootste leveranciers zijn Dentsply Sirona en Kavo. Allen leidende fabrikanten wereldwijd.