Image
Praktische informatie

  • 29 november 2019
  • 09.00 – 16.45 uur
  • voor tandartsen
  • tarieven vanaf 349,- (btw vrij)
  • Jaarbeurs Utrecht

Accreditatie

Het programma staat gelijk aan een studiebelasting van 5 uur. Er is geen voorbereiding noodzakelijk.

Het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) kent 5 punten toe aan het Jaarcongres Tandheelkunde.
Geaccrediteerd door het Q-Keurmerk®.

Heeft u voorkeur voor accreditatie bij een andere instantie dan hierboven vermeld? Neem dan contact op met Henriëtte Boven, via henriette.boven@bsl.nl, voor de mogelijkheden.

Voor wie?

Het Jaarcongres Tandheelkunde 2019 is geschikt voor de tandarts-algemeen practicus, gedifferentieerde tandarts, orthodontist, kaakchirurg en tandtechnicus. 


Contact

Heeft u vragen over de invulling van het event? Of twijfelt u of u tot de primaire doelgroep behoort? Neem gerust contact op met de klantenservice of congresontwikkelaar Henriëtte Boven.

Inschrijven

349,-

Abonneetarief TP
BTW vrij*


Schrijf u in
399,-

Regulier Tarief
BTW vrij*


Schrijf u in


Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.


Image
Image
Locatie

Het Jaarcongres Tandheelkunde 2019 vindt op 29 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en de actuele plattegrond met aanrijroutes.

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en u staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan hier uw reis met het openbaar vervoer

Inschrijven & annuleren

U kunt zich online inschrijven via het inschrijfformulier.
Voor vragen met betrekking tot inschrijven kunt u contact opnemen met de klantenservice

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij 50,- per persoon aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.