Image
Praktische informatie

  • 24 mei 2019
  • 09:00 – 17:30 uur
  • voor tandartsen
  • tarieven vanaf 349,- (btw vrij)
  • Postillion Convention Centre | WTC Rotterdam

Accreditatie

Het programma staat gelijk aan een studiebelasting van 6 uur. Er is geen voorbereiding noodzakelijk.

Het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) heeft 6 punten toegekend in de categorie vakinhoudelijke scholing.
Het KRTP heeft 5 punten toegekend aan het congres.
Het congres is geaccrediteerd door het Q-Keurmerk®.

Punten worden aangevraagd bij de Wetenschappelijke Accreditatiecommissie (WACO) van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten).

Voor wie?

Het TP congres Gebitsslijtage is geschikt voor de tandarts-algemeen practicus, gedifferentieerde tandarts, orthodontist, kaakchirurg en tandtechnicus. 

Het programma staat gelijk aan een studiebelasting van 6 uur. Er is geen voorbereiding noodzakelijk. 


Contact

Heeft u vragen over de invulling van het event? Of twijfelt u of u tot de primaire doelgroep behoort? Neem gerust contact op met de klantenservice of congresontwikkelaar Henriëtte Boven.

Inschrijven

€349,-

Vroegboektarief
Abonneetarief TP
Tarief leden NVVRT en RTV 
BTW vrij*


Schrijf u in
€399,-

Regulier Tarief
BTW vrij*


Schrijf u in


*CRKBO geregistreerd

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw vrij aanbieden.


Locatie

Het TP congres Gebitsslijtage vindt op 24 mei 2019 in het Postillion Convention Centre | WTC Rotterdam.

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam bevindt zich in het centrum van Rotterdam en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Per openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam CS de metro en stap uit bij station Beurs. Kies uitgang Beursplein.
Of neem de tram: lijn 8, 21, 23, 24 of 25. Stap uit op de Coolsingel, halte Beurs, ter hoogte van ABNAMRO Bank. Lopend vanaf het CS bereikt u Postillion Convention Centre WTC Rotterdam in circa 10 minuten. Volg de bordjes Stadhuis/Beurs.

Inschrijven & annuleren

U kunt zich online inschrijven via het inschrijfformulier.
Voor vragen met betrekking tot inschrijven kunt u contact opnemen met de klantenservice

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.